Látogatóknak

Bemutatkozás szülőknek

 

„Szülőnek lenni azt jelenti, hogy az ember egész látható és láthatatlan lényével

szüntelenül hat és vizsgázik – ami jó bennünk és tiszta, s ami rossz és koszos: továbbadjuk.

Állandó adásban vagyunk, akkor is, ha nem tudjuk. Sőt, főleg akkor! ”

Müller Péter

 

Kedves Látogató!

 

bp2023Csuha-Suskó Szilvia vagyok, 32 éves, egy másfél éves kislány boldog édesanyja. 2014 augusztusában örömmel vállaltam, hogy a budapesti Pesterzsébet-Soroksár kerületi babamama.info weboldalát szerkesszem.

Örömmel köszöntelek Téged is a weboldalon!

 

Az oldal célja, hogy mindig naprakész, a szülői léthez szorosan kapcsolható információkat osszon meg veled a budapesti Pesterzsébet és Soroksár kerületekből.

A felső vízszintes menüsorban általános, országosan mindenkit érintő témákban kínálunk gyerekekkel kapcsolatos fontos tudnivalókat. A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített helyi kisokost találsz, benne általános tájékoztatókat elérhetőségekkel. A kezdőlapon középen mindig a helyi, ill. környékbeli aktualitásokat láthatod: hétvégi programajánlókat, börzéket, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos információt.

Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, kérlek, írd meg a pesterzsebet@babamama.info e-mail címre!

 

Irakozz fel még ma hírlevelünkre, melyet a www.pesterzsebet.babamama.info weboldalra kattintva a bal oldali függőleges menüsor alatt tehetsz meg. A levelet havi rendszerességgel kapod meg, benne hasznos információkkal a kerületekben lévő legfontosabb és kihagyhatatlan eseményekről, pl. helyi programok, nyereményjátékok stb.

A hírlevélre feliratkozott olvasóink automatikusan babamama.info Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak Budapest Pesterzsébet és Soroksár kerületeiben, valamint számos további budapesti és országos partnereinknél. További információért kérlek, kattints a Klubkártya menüpontra!

 

Kövess minket a Facebookon is a Pesterzsébeti és Soroksári szülők, családok oldalon, a legfrissebb információkért! Szeretnénk, ha a kedvelőtáborunk egy valódi, helyi közösség lenne, ezért kifejezetten örülünk, ha hozzászólásaiddal te is részt veszel az itt zajló eseményekben!

 

Bízom benne, hogy kisgyermekes anyukaként én is hozzátehetek az oldal minőségéhez és tartalmához, hogy egy olyan hely lehessen, ahol minden anyuka megtalálhatja a számára releváns információkat.

Ezt az oldalt a szülők és gyermekeik teljes körű és hiteles tájékoztatására szántuk, tehát Érted is vagyunk, ezért ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, kérlek, írd meg levélben a pesterzsebet@babamama.info email címre.

Köszönöm, hogy szántál időt e sorok elolvasására, további jó és tartalmas böngészést kívánok Neked!

 

Csuha-Suskó Szilvia

szerkesztő