Hirdetőknek

Bemutatkozás hirdetőknek

 

 

Tisztelt Hirdető!

 

bp2023Csuha-Suskó Szilvia vagyok, 32 éves, egy másfél éves kislány boldog édesanyja.

Szeretettel üdvözlöm Önt a Pesterzsébet-Soroksár kerületi babamama.info weboldalon!

Az oldal célja, hogy olvasóink megoldást találhassanak szülői tevékenységük során, napi szinten felmerülő problémáikra. Ezek megtalálását az Ön termékein és/vagy szolgáltatásain keresztül, az Ön segítségével megkönnyíthetjük, sokkal elérhetőbbé tehetjük.

Mivel tudjuk, mennyire nehéz manapság a kisvállalkozások élete, engedje meg, hogy weboldalunk segítségével közelebb vigyük Önt az ügyfelekhez. Mi ismerjük olvasóinkat, az Őket érdeklő szempontokat, hiszen napi kapcsolatban állunk velük és mi is közülük valóak vagyunk!

Olvasóink száma egész Magyarország területét lefedi, tehát országos hirdetésre is lehetősége van, valamint ezen felül, célzottan a pesterzsébeti és soroksári kerületekben élő kismamákat/anyukákat/szülőket is közvetlenül érhetjük el a pesterzsebet.babamama.info oldalon keresztül.

Egy olyan oldal kialakítása a célunk…

  • ahol a helyi információkat rendszeresen frissítjük (pl. aktuális és állandó gyermekprogramok);
  • ahol a tudnivalók rendezetten, átláthatóan jelennek meg és kereshetők;
  • ahol olcsón biztosítunk hirdetési felületeket (menüpont, Banner, PR cikk, hírlevél és Facebook megjelenés, Klubkártya Átvevőpont és Elfogadóhely) és teljes körű hirdetési szolgáltatásokat helyi, budapesti és országos szinten;
  • ahol a szerkesztő számára fontosak a mindkét fél számára előnyös megoldások és a hosszú távú partneri kapcsolatok.

 

Amennyiben oldalunk elnyerte tetszését és szeretné hirdetését a honlapunkon látni, akkor keressen meg az alábbi elérhetőségeken:

Email: pesterzsebet@babamama.info

Telefonszám: +36-30-421-3123!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét, jelentkezését szeretettel várom!

 

Csuha-Suskó Szilvia

szerkesztő